fredag 13. juni 2008

Sommernatt

Hei igjen. Jeg har ikke noe å skrive nå heller, men du vet, siden jeg først er her... I dag har vært ganske kjedelig, men egentlig ikke så ille heller, mest fordi jeg har mer enn nok å tenke på. Ikke så mye å sortere akkurat i dag her og nå, men før og senere har gitt meg fullt av grublerier. Jeg er egentlig ikke så glad i denne årstiden, bare i været. Og når det været jeg liker er fraværende, så trives jeg ikke noe særlig. Ja, det er sommerferie, og det er jo vel og bra, men det er overhode ikke spesielt givende eller spennende. Faktisk kunne jeg gjerne tenkt meg en helt vanlig skoledag i bytte mot dette. Ok, kanskje ikke en helt vanlig en, men en grei nok en, for det hender det ofte at de er. Det burde vært ganske herlig å være den eneste i huset med sommerferie, men det gir meg jo plutselig ansvaret for huset, og det har jeg ikke spesielt lyst til å ha. Derfor blir det gjerne til at jeg sover bort den fritiden og i stedet holder meg oppe sene sommernetter for å ha det litt... stille.

Her er et bilde av snille venner.

5 kommentarer:

Maria sa...

meg jo:D å, du søte russetid... hvor jeg savner deg!

jeg vil blogge mere. og masse. men i motsetning til deg klarer jeg ikke å skrive noe som helst når jeg ikke har noe å skrive om. Jeg tror det er fordi jeg skriver på engelsk, og det funker liksom ikke å blogge på engelsk. Det gir meg derimot flere hits, som genererer flere dollar i kassa da men...:p ok, jeg kan visst skrive mye dritt allikevel. Kanskje jeg skal blogge på norsk istedet? Eller. Klokka er jo tross alt halv seks om morgenen kanskje det er derfor jeg har så mye viktig å skrive? Ja det tror jeg så sannelig at det er, jeg.

Lise sa...

<3

Jeg pleide å blogge på engelsk, og det var egentlig lettere noen ganger. Men det kommer liksom an på hva det er om =P Nå er det litt sånn noen ganger at jeg heller ville ha skrevet på engelsk, men så er denne norsk, så da gidder jeg ikke å skrive =P Du skriver jo haugevis! Jeg skriver liksom tre linjer en gang i uka eller noe x)

Maria sa...

jammen jeg skriver bare dritt da! Ikke sånne koselige ting med "her er et bilde av superkule maria"..:D

Lise sa...

Men begynn med det da =D

Maria sa...

jeg kan jo alltids tegne noe i paint... "Her er en rosa flekk på blå bakgrunn"