fredag 27. februar 2009

Verdensanskuelse. Eller bare finurlig lesestoff.

Hei dere. Nå er det ganske så lenge siden. Ikke bare ganske heller vil jeg si, jeg har rett og slett sluttet å blogge. Det må vi nok sette en stopper for her og nå. Dager forgår og bloggen gjenoppstår! Uffda. Det er en sånn dag. Når sant skal sies overdriver jeg jo noe voldsomt også, det er jo knapt en måned siden siste blogg. Men vet du hva, det er jo faktisk en del. Jeg burde kunne by på noe finurlig lesestoff av et eller annet slag både tidt og ofte, det er jo ikke vanskerligere enn som så.

Siden sist har jeg og Ellisif vært med i UKM som de gamlisene vi er og kommet videre til fylkesmønstring. Jeg har søkt på en rekke skoler og begynt å koreografere solo til audition. Vi har kommet i gang med prosjektarbeid fram mot forestilling den 27. april, og skoledagene er sterkt preget av dette. I dag hadde vi workshop med Yaniv Cohen fra Carte Blanche, og i morgen skal vi se forestillingen SH:OH i Olavshallen. På mandag kommer Camilla Spidsøe og skal ha oss i klassisk og moderne. Utfordrende, men spennende!

Så, hva har skjedd i resten av verden?

Lise og Ellisif ombord Titunic

2 kommentarer:

Ann Cecilie sa...

Har utfordret deg på bloggen min (http://annceciilie.blogg.no) :)

Anonym sa...

Så flinke dere er som har kommet videre til Fylkesmessa:) Har du ikke kunnet lagt ut en film av dansen deres? Slik du gjorde tidligere en gang..
Det var veldig artig å se på noen som er så flink!:)

Anonym fan av Trøndertun