tirsdag 5. januar 2010

Liker, liker ikke, liker, liker ikke, liker...

Jeg satte meg ned for å se meg litt rundt på min kjære datamaskin, kanskje browse mine dokumenter for å finne inspirasjon til et aldri så lite blogginnlegg. Nå har det seg jo sånn at mine dokumenter er fulle av skriblerier og idéer som aldri nådde fram til bloggen. Men jeg tenkte jeg skulle benytte meg av noe av det. Og nå skal jeg rett og slett fortelle deg litt om ting jeg liker og ting jeg ikke liker.
  • Jeg liker ikke appelsinsjokolade, hvem er det som driver og putter frukt i sjokolade? Men jeg liker melkesjokolade, kindermaxi og after eight.
  • Jeg liker ikke Pirat Bay, jeg ser det som umoralsk. Men jeg elsker Platekompaniet og Spotify.
  • Jeg liker ikke gammel leverpostei, hvem gjør vel det, det er grusomt, men virkelig, gammel leverpostei, det er noe av det verste jeg vet, jeg er like redd hver gang jeg åpner boksen. Men jeg liker ny leverpostei. På frokostknekkebrød med majones og agurk.
  • Jeg liker ikke vriåtter, det er det døveste kortspillet jeg vet om. Men jeg liker jani (?), 500, boms og femkamp.
  • Jeg liker ikke kaffe, det er gross. Men jeg liker te, og jeg elsker ordet kaffi. Kaffi. Mmm.
  • Jeg liker ikke danseband, og det er jeg ikke alene om, men det finnes også veldig mange som liker det, og det forekommer meg absurd, joda, mange synes vel Ole Ivars er fengende, men at man utelukkende skal høre på så... harry musikk? Men jeg liker elektronika, indiepop, indierock, pop og rock og det som er og kanskje litt mer alternative ting. Jeg liker musikk med sjel.
  • Jeg liker ikke Terkel i Knipe, nei, Henrik, den er bare grusom, jeg skjønner ikke denne groteske humoren i det hele tatt. Men jeg liker Aksel Hennie sånn ellers, og animasjonsfilmer generelt. Gi meg Istid eller Tingelingfilmen!
  • Jeg liker ikke servelat, hva er greia, en skinke som smaker vondt og stinker verre enn verst. Men jeg liker kokt skinke, baguettskinke, pepperskinke, salami, you name it...
  • Jeg liker ikke reklamepauser, hvem gjør vel det, jeg mener, det er greit å kanskje få gå på do eller hente litt snacks under filmen, men de er jo lange nok til å dusje og lage middag. Jeg måtte tenke litt for å finne på en "liker" bak denne, men jeg liker jo friminutt og pauser under fotballkamper, bilturer og forsåvidt filmer også, så lenge jeg har fjernkontrollen med play-knapp.
  • Jeg liker ikke avhengighetsskapende spill. Jo, forresten nå lyver jeg, jeg elsker avhengighetsskapende spill! Gi meg tetris, jetman, bejeweled, labyrinth... any day!

Her er et bilde av yndlingsteen min:

3 kommentarer:

Siven sa...

åååå, dette ga meg inspirasjon! Skal ikke se bort ifra at jeg skriver noe ala det sammme snart ^^, Hihi.

Maren sa...

Kommentaren om servelaten skulle jo hit da, men den kom over. Fremdeles er servelat ekkelt da!

Maren sa...

Kommentaren om servelaten skulle jo hit da, men den kom over. Fremdeles er servelat ekkelt da!