tirsdag 27. august 2013

Et nytt kapittel

I utgangspunktet hadde jeg mange tanker om hva denne bloggen skulle bli til framover nå, og selv om jeg fremdeles holder tak på dem, merker jeg at jeg trenger den til noe annet også.

Jeg følte meg ferdig med å skrive om sykdom, og har i grunn mange andre ting å komme med, men i går forstod jeg at jeg har noe annet å skrive om: Om å bli frisk.

Etter 734 dager som pasient, skal jeg prøve meg på livet hjemme. Jeg er offisielt utskrevet. Nå i begynnelsen kommer det ikke til å være like livsomveltende som det høres ut som. Det kommer til å være en lang periode med kortere reinnleggelser. Allerede neste mandag skal jeg tilbake for ei uke. "Inneukene" kommer til å være ganske intense, så jeg skal gjøre det jeg kan for å nyte friheten hjemme.

Det er dag 2 i et nytt kapittel, og det er fryktelig spennende.

Jeg kommer ikke til å skrive mange innlegg som dette, men akkurat nå trenger jeg all støtten jeg kan få. Dere vet ikke hvor mye det betyr for meg, alle hjertene og lykkeønskningene, ikke bare fra mine nærmeste, men fra mennesker jeg knapt kjenner! Først og fremst skal jeg klare dette for meg selv, men å vite at så mange heier på meg, vekker gløden i meg til flammer! Tusen takk!

(Vel hjemme)

8 kommentarer:

Sandra sa...

Masse lykke til! Jeg vet du kan klare dette. Og det er bra at du skal ha planlagte reinleggelser, for da blir det ikke like stort og skummelt som det kanskje ville blitt med en brå overgang.
Har savnet bloggingen din forresten!

Glad i deg, Lise <3

Anonym sa...

Så utrolig glad for å se en bli frisk blogg! Håper den gir deg masse inspirasjon til å sette en fot foran den andre. Vi er mange som heier på deg! Stor klem fra Kjell Inge! :)) <3

Mona eLise sa...

Så fantastisk arti å læssa Lise :) Lykke t m overgangen <3 Glede mæ t vi træffes igjæn ;)

Hilde sa...

Go Lise! :) Jeg heier på deg. Lykke til med overgangen!

Line sa...

Heia-heia! :)
- Du har så mange friske og gode tanker og handlinger vennen.
Stå på! <3

Anonym sa...

Så fint å se livstegn på bloggen din! Jeg heier på deg! Lykke til!

Anonym sa...

Små steg, og ta det i ditt tempo. Masse lykke til <3

Lise sa...

Tusen, tusen takk, alle sammen! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg blir for kommentarene deres, og for at noen i det hele tatt leser :)