tirsdag 28. april 2009

Om en hektisk, men herlig tid

Neimen hei dere. Lenge siden sist. Det lover dårlig når flere innlegg starter på den måten, men nå hadde jeg egentlig helt gitt opp denne blogg-greia. Men så! Fikk jeg et aldri så lite innfall. Du, vet, hvorfor ikke liksom.

Det som er med meg og dette blogg-konseptet, er at jeg sjelden føler jeg skriver om noe interessant. Dette av den soleklare grunn at jeg kun setter av tid til denne bloggen når jeg har mye tid til overs. Så hvis det skjer noe spennende har jeg jo ikke tid til å skrive om det her!
Siden sist har det skjedd en hel del faktisk.

Skal vi se. Helgen da jeg skrev det forrige innlegget var da jeg hadde bursdag. Og da reiste jeg og Ellisif til Kyrksæterøra av alle steder for å delta på fylkesmønstring i UKM. Det var et overraskende trivelig opphold. Vi så stand-up show med Raske Menn (hysterisk morsomt) og gikk videre til landsmønstringen som foregår i Trondheim i Olavshallen i juni.

Og etter det... Hm, har ikke helt oversikt over hva som skjedde i mellomtiden, men litt senere dro vi hele skolen til New York! Det var litt av en tur, dere! Kanskje jeg skriver litt om den senere, for det er jo verdt et innlegg eller fem. Høyepunktene var the Lion King og the Little Mermaid på Broadway, Fuerza Bruta (Herreguuud), Shopping Night på Capezio, MoMa, Forever 21, blant mange andre fantastiske opplevelser :D

Etter New York var det rett til påskeferie. Da var jeg blant annet på en koselig hyttetur med Ellisif og familien, og reiste litt etter påska var over og.

Men SÅ kommer vi til høydepunktet! Vi er nemlig akkurat ferdig med forestilling! Herregud for enjobb det har vært, og hvor lite energi jeg har til overs akkurat nå, men det var absolutt verdt det. For en forestilling det ble!
"All made out of ticky-tacky" ble vist i Verkstedhallen på Svartlamon tre ganger i forbindelse med dansens dag (som forsåvidt er i morgen). Forestillingen er koreografert og utført av danselevene på Trøndertun og gjett om jeg er stolt av å være en del av dem akkurat nå :D Får se om det blir mulighet for noen klipp på nett etter hvert.

Nå skal jeg hvile! Snakkes!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Du er jommen meg travelt opptatt! ^^ Ville vært gøy å sett videoklipp ja. =D

Maria sa...

Blæh. 200 nye drittblogginnlegg via bloggkoll, og midt inni teitheten kom Lizy Lou, hurra! :D

Lise sa...

Ntåhå, hihi :D