onsdag 29. juli 2009

C

Vi har ikke kommet lenger enn til C på den evige Trøndertun-lista mi. Så jeg får rett og slett komme i gang! Jeg har ikke opplevd så mye på C, egentlig. Men noen ting er det, såklart.

Carte Blanche
(Foto: Thor Brødreskift)
Carte Blanche, Norges nasjonale kompani for samtidsdans, her den kvinnelige delen under Killer Pig. I løpet av dette håret har vi hatt et par workshops med dansere fra Carte Blanche, og vært på to forestillinger, Uma og SH:OH (Killer Pig og Uprising). Opplevelse for livet! Den som kunne danse i Carte Blanche...

Camilla Spidsøe Cohen

En av danserne i Carte Blanche er fantastiske Camilla Spidsøe Cohen. I tillegg til å være den utroligste, mest talentfulle danseren jeg har møtt, har hun en herlig personlighet. Håper jeg får sjansen til å lære av Camilla igjen, og regner med å få se henne på scenen mange, mange flere ganger!

Chicago

Chicago, en høydare for Trønderlag Teater synes jeg! Et stort hopp fra fjorårets Cabaret, og en verdig storsatsing for året. Ingen Les Mis, det var det ikke, men dette var faktisk ikke langt unna. Det var rå dans, nydelige sanger, flinke skuespillere, og faktisk kule effekter. Jeg som aldri hadde fått med meg hele historien før syntes det var storveies!
Ble en kjempefin helaften med en smakfull salat på Bær&bar sammen med hele gjengen før turen til teateret og Cabaret!

2 kommentarer:

linda- sa...

sv: desverre, det vet jeg ikke :) , går jo ann å prøve.

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon