onsdag 29. juli 2009

Sene svar

Beklager mitt lange fravær! Det skyldes... ingen verdens ting! Bortsett fra latskap kanskje. Eller mangel på inspirasjon, kall det hva dere vil, men nå er jeg tilbake for fullt!

Jeg vet jeg lovte videoblogg dersom dere kom med gode spørsmål, men fordi dere var så trege med spørsmål (okey, mest på grunn av latskap dette også) får det bli med en vanlig blogg for nå.

DU spør. LISE svarer.

Kan jeg komme med sistebussen den 9. juli og feste hele natta?
Dette er vel soleklart bevismateriale på at jeg har vært veldig treig til å svare dere. Ja, Maria, du fikk komme med sistebussen og feste hele natta, men som vi begge vet kom du lenge før sistebussen og trengte dermed ikke feste hele natta, og det passet jo riktig fint.

Hva synes du om Brad Pitt?
Brad Pitt equals Achilles for meg. Lekreste helten filmverdenen har sett. Men dessverre spiller Brad Pitt i helt andre typer filmer enn de jeg liker, og siden jeg synes de filmene er teite kan jeg lett finne på å si at han er teit, men let's face it - han er hot.

Karate eller Jiu Jitsu eller hvordan det skrives?
Karate! (... hva vet jeg :P)

Hvis du var gutt for en dag, hva ville du gjort?
Oi, hm, vanskelig. Jeg tror jeg ville vært fullstendig som jeg er nå og sett hvordan folk hadde reagert :D

Hvis du var neger for en dag, hva ville du gjort?
Testet sangstemmen, lært en awesome bootyshake og gått rundt med afro.

Hvis du var kjendis for en dag, hva ville du gjort?
Pyntet meg :D

Hvilke kjente fjortisdrittkjerringbloggere takler du ikke?
Jeg er snill og idealistisk og har noe til overs for alle. Skjønner ikke det der maset om Ida Wullf og Lars Tangen og alt jeg, synes da de har sin sjarm!

Hva gleder du deg til?
Jeg gleder meg til KØBENHAVN! Jeg gleder meg til å få meg en sånn gammeldags sykkel og å MALE på den, jeg gleder meg til å få danse hver enste dag igjen, til å få nye gode venner, til å reise å besøke alle som drar til nye spennende steder, og mest av alt til å fortsette å LEVE!

Hva savner du?
Jeg savner Ellisif som dro til Oslo, jeg savner tunet og alt det innebærer, også savner jeg det knallgode været vi hadde litt tidligere.

Hva er det morsomste klesplagget du eier?
Morsomt klesplagg? Hmm. Jeg kan liksom se for meg meg selv som en person som burde eie et par utrolig morsomme klesplagg, men jeg kan liksom ikke komme på noe i farta... Jeg har rosa fairy-vinger da, telles det? Hm, jeg har ikke en gang en morsom hatt... JO! Jeg vet! Jeg har et par kjempemorsomme sokker! Det er sånne som har en åpning til storetåa og en åpning til småtåene, gule og grønne med mønster og knyting oppover leggene. Elsk!

Hvilke blogger leser du hver dag, og hva liker du å lese om?
Jeg har falt helt ut av hele bloggverdenen. Husker knapt adressen til en eneste blogg. Men det som kan sies er at jeg er svært misfornøyd over at talkiwalkie og Joakim radiomann sluttet å blogge, for det var høydepunkter.
Men jeg følger da fortsatt www.marialogy.com og www.mariluris.blogspot.com , det skulle da bare mangle!
As for hva jeg liker å lese om... Det er egentlig ikke så farlig akkurat hva det handler om, så lenge det er fengende å lese det!

Hvem er ditt favorittsøskenbarn?
Åh, det var vanskelig... Close call, men det må nok bli SARA!

Hvem er din favoritt-sara?
Det er DU, Saraen min.

Hvem er din eldste venninne?
Sarasarasarasarasara

Hvem er Sara?
Det er DEG. (Ikke, du nei, men DU, Sara!)

Favorittsang?
Akkurat nå: Lily Allen - LDN
Men det forandrer seg fort!

Hva skal du bli når du blir stor?
Jeg elsker at jeg kan svare på dette spørsmålet med kun ett ord: DANSER!

Yndlingsbloggen din?
Det må nok bli www.marialogy.com. Selvfølgelig!

Hvilken årstid liker du best? Hvorfor?
Jeg liker våren. Fordi da er allting så levende.

Hvilken kjendis ville du møtt?
J. K. Rowling, Johnny Depp... Hmm

Hvem av bloggene på topplisten leser du?
Tja, jeg leser ganske ofte. www.drea.sk

Favorittby?
Hittil: København! Men jeg er veldig glad i Trondheim også da. Nidelven stille likosm.

Hva gjør du på fritiden?
Jeg danser, trener, leser, blogger (forhåpentligvis mye mer av det), spiller kort (haha), ser film (eller Sex & the City), hører på musikk, leker i hagen og går turer med venner. Sånne ting.

Trener du ofte?
Tidvis. Når jeg har tid til det, sånn som nå, trener jeg hver dag. Da blir det vel mellom 1-2 timer, kommer an på hva jeg gjør. Men nå blir det jo snart skole, og da blir det jo trening dagen lang omtrent. Can't wait!

Favoritt-tvprogram, favorittfilm?
Jeg er inne i en veldig Sex & the City-periode, men jeg må nok si So You Think You Can Dance! Favorittfilmen min er ingen ringere enn den lille søte Chocolat. Men den er nok ganske likt med den siste Harry Potter-filmen og den første Ringenes Herre. Jeg elsker også Finding Neverland, Amelie og the Bucket list.

Hva er meningen med livet?
... 42?

Hva tror du er før livet?
Jeg synes det er litt vanskelig å tro noe som helst, for jeg er overbevist om at alt dette er så mye større og mer komplisert enn vi noen gang kan fatte. Men jeg tror nok at det finnes en litt større sammenheng i alt sammen, en slags ide om at alt står i samspill til hverandre, på en måte som at man på et visst nivå eksisterer også før man blir født.

Noen gang truffet noen andre bloggere tilfeldig IRL?
Her skulle jeg gjerne hatt en kjempemorsom historie om da jeg skulle gå over gata og gikk rett inn i noen som viste seg å være en fasjonabel moteblogger som ble henrykt over den nydelige kjolen jeg hadde på meg akkurat da, men det mest spennende jeg har å komme med er nok alle de gangene Maria "tilfeldigvis" dukket opp på skolen...

Her er et kult bilde av Ellisif:

2 kommentarer:

Maria sa...

Jeg, favoritblogg? Awesome!

Og ja, det skal sies at de gangene jeg dukket opp i klasserommet ble det ståk, bråk og haraball.

Lise sa...

Såklart!
Hihi, ja sant ;P