torsdag 24. juli 2008

Noe spennende

Kanskje på tide med noe nytt. Jeg har fundert på det lenge. Hva jeg skal skrive om altså. Og jeg har faktisk tenkt på en hel del ting jeg kunne dele med dere, men det blir jo aldri sånn. Hvis jeg faktisk har en god ide om hva jeg skal skrive om, så må jeg jo vente med å skrive den ned til jeg virkelig føler for det, slik at det blir best mulig, jeg kan jo ikke bare kaste bort fine ideer på tomprat. Men da glemmer jeg dem selvfølgelig før eller siden, så her sitter jeg igjen med fint lite å skrive om.

Jeg skal begynne å skrive mye oftere fra nå av. Jeg sitter jo tross alt her både titt og ofte, så hvorfor ikke slenge inn noen ord nå og da, det ser jo til og med ut til at noen faktisk har begynt å lese bloggene mine. Jeg kunne jo alltids skylde på prestasjonsangst, men det ville desverre være en løgn, ettersom det er fint lite forskjell om jeg bare skulle skrive for meg selv. Dog jeg vil nok fremdeles kalle det prestasjonsangst.
Jeg har litt prestasjonsangst i alle sammenhenger egentlig. I dag fikk jeg plutselig lyst til å gjøre alt mulig, og det var veldig godt. Vanligvis pleier jeg bare å gå rundt og irritere meg over at jeg ikke har kjempelyst til noe som helst, også blir jeg bare sittende her. Jeg gjorde ikke så mye med det da, jeg foretrekker å ta vare på følelsen. Det er veldig godt, man er liksom lykkelig en bitteliten stund. Det høres jo litt trasig ut at jeg ikke er lykkelig til vanlig, men i bunn og grunn, hvem er vel det.
Og så tilbake til en gammel tradisjon.

Her er et bilde av en STOR HUND.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Så koselig ^^ Og fremdeles veldig morsom hund. *spise sjokolade og bli fornøyd*

Maria sa...

Tenk om Bamse og Tuva mater:|

Lise sa...

Ahahahahah, hvor creeepy hadde ikke det vært xD

Mariama sa...

Den ser nesten større ut enn deg, Lise! Juhu!

Elive sa...

Dustorefantom, det var et stort, skjønt beist<3
og skriver du oftere, kommer jeg oftere innom. grei deal.

Lise sa...

hihi :D
Jammen da skal jeg skrive oftere! Hele tiden fra nå av!