onsdag 30. juli 2008

Skapblond

Jøss, nå blogger jeg tydeligvis så sjelden at jeg er blitt degradert til 0 kommentarer per innlegg. Og det er jo litt synd, siden jeg synes det forrige innlegget var virkelig trivelig, mens dette derimot handler om absolutt ingenting. Bare litt sutring. Og det er jo ikke noe gøy å kommentere. Men dere kan jo få gjøre det likevel, for all del, jeg skal prøve å finne ut noe morsomt å fortelle dere.
Faktisk hadde jeg jo noe fornøyelig og merkelig og engasjerende som jeg akkurat nå sitter og forteller Maria, men det kan jeg nok ikke fortelle dere. Når jeg sier dere, så forutsetter det jo at noen faktisk er her og leser fremdeles da, men det håper jeg endelig. Jeg får vel ta en runde rundt deres blogger også.
Men ja, angående noe spennende å fortelle dere. Skal vi se. I natt drømte jeg at jeg var i syden. Og det husker jeg fint lite av, det eneste jeg husker var at jeg så meg i speilet også var håret mitt så bleket av sola at det var blitt blondt. Det var ikke spesielt pent, det var tross alt solbleket, men likevel ble jeg ganske glad. Jeg tror jeg egentlig er skapblond.
Her er et bilde jeg glemte at jeg skulle poste sist jeg postet noe om husarbeid.

5 kommentarer:

Maria sa...

Inatt drømte jeg at jeg jammet til en kul låt, men så viste det seg at et var mobilalarmen som hadde gått. Jeg slår den som vanlig av i søvne, men den kommer jo på igjen (snoozebutton). Så da jammet jeg til samme låta flere ganger før jeg åpnet øynene og skjønte at det ikke var så kult allikevel. Lurer på hvordan jeg så ut... Humm

Lise sa...

Hihihihihi :D

Mariama sa...

Deg som blondine? Neeei, kan ikke se det for meg!

Camilla sa...

Hvorfor i alle dager skal du bli blond din tulling! Haha, husarbeid :D Nå ble jeg nysgjerrig på hva du ikke kan fortelle oss :D

Lise sa...

Oss er ikke deg da vetdu, du har hørt alt forlengst ;D