torsdag 18. september 2008

Lisefot

I dag har jeg hatt en kjempebra dag! Egentlig i sterk kontrast til enkelte av de siste dagene. Jeg har vel egentlig helt enorme humørsvigninger for tida. Her snakker vi en hel dag full av kreative innspill blandet med latterbrøl mot søndag hvor jeg for det meste stirret i veggen og brast i gråt straks Ingeborg kom inn døra. Men det snakker vi ikke om nå lenger. For i dag har jeg det kjempefint, og jeg føler jeg virkelig har gjort en innsats i hele dag samtidig som at jeg har kost meg. Og det var faktisk krevende arbeid vi gjorde i dag, selv om man kanskje ikke kan se så store resultater, men det er veldig mye å tenke på og det har rett og slett gått bra.
Da kan jeg jo kanskje like godt fortelle hva det er vi driver med. For vi har nemlig hatt prosjektarbeid i hele dag. Vi holder nemlig på å utforme dans som skal brukes på film. Vi har ikke selv ansvaret for film og filming, men vi lager selv bevegelsesmateriale og komposisjon. Når vi jobber sånn som vi gjorde i dag synes jeg det er utrolig spennende og man lærer veldig mye av det også. Dansingen tar utgangspunkt i gester og bruk av stoler. Og så langt som vi har kommet i prosessen nå synes jeg det er veldig gøy! Filmen skal redigeres etter høstferien og blir lagt ut på nett slik at dere får se alle sammen!

7 kommentarer:

Maria sa...

Lisefot<3

elsker det ordet!

Gleder meg til å se film, for den du sendte på face var ikke der(?)

Katrine sa...

Høres utrolig gøy ut!! den filmen kunne jeg tenkt meg å sett ja :D

Lise sa...

Hihi! :D Kan også kalles "skvigglegreie!, hoho.
Ja den på facebook hadde Ingeborg lagt ut og hun har visst for mange restriksjoner ;P Men jeg får ikke til å legge den ut selv såå :/ Men hvis vi treffes og jeg har pcn min så har jeg den her da ;D

Elive sa...

dans er så utrolig facinerende, man bliver helt stum når danserne formidler så utrolig sterke historier gjennom bevegelsene sine. jeg har alltid ønsket å kunne danse ballett, eller lyrisk.

Camilla sa...

Ooooh, det blir gøy å se film :D Glad du er glad, fortsett med det :D

Anonym sa...

Gleder meg til å se filmen:) Og kan du ikke fortelle røverhistorier fra Trøndertun?

Panda sa...

ååå så gøy :D
Dansing er veldig kjekt egentlig! Er en av tingene jeg skulle ønske at jeg var flink til! ^^