fredag 1. august 2008

Goddag

Det er natt og jeg skriver nok en gang. Jeg oppdaget her litt tidligere at jeg bare hadde blogget 10 ganger i juli måned, og det synes jeg er litt lite, til tross for diverse ferieturer. Husker dere at ett av mine nyttårsforsett var å blogge eller lignende minst en gang hver uke? Jeg klarte selvsagt ikke å holde det, men nå har jeg jo holdt den mer enn oppe en god stund. Og det akter jeg å fortsette med.
Så. I dag har jeg handlet bursdagsgave til bror Simon som har bursdag i morgen, før jeg møtte en masse venner i byen. Vi måtte nemlig ha en liten samling fordi min veldig gode venninne, Nilofar, flytter til Oslo. Vi gaflet i oss is og satt for det meste i sola, noe som var trivelig, ettersom vi ikke møtes så ofte nå som vi ikke går i samme klasse lenger. Jeg kommer til å savne klassen min innmari mye, i alle fall de som flytter langt avgårde, men jeg akter i hvert fall å holde kontakten med alle som vil holde kontakten med meg.

Da jeg kom hjem rakk jeg knapt å sette meg ned før jeg og mine tre små brødre dro på kino for å se Legenden om Narnia - Prince Caspian, noe jeg hadde gledet meg innmari til, spesielt med tanke på en viss prins. Jeg har ikke lest bøkene, men jeg har sett de gamle filmene, så jeg var jo kjent med plotet i filmen fra før. Og av de gamle filmatiserte filmene, synes jeg helt klart at denne er den dårligste historien. Jeg sier ikke at den er dårlig, men de andre er en hel del bedre. Jeg føler vel egentlig at denne ble litt som at the narnians bare kalte til seg de elskede barna våre for å krige litt, også dro de hjem igjen. Det var ikke en slik altoppslukende fortelling som de andre filmene har. Men jeg likte den uansett. Prince Caspian var nok den jeg likte minst av de gamle filmene, så dette var en stor opptur. For det første var jo prins Caspian selv i den første filmen en liten gutt, mens i denne filmen var han... ikke det. I alle fall, alle de nymotens effektene synes jeg endelig kom til sin rett, noe jeg ikke var like begeistret for i den første filmen, som jeg synes var en veldig Hollywood-aktig verson av historien. Men for all del, jeg elsket jo den også.

En annen ting jeg har sett, er den splitter nye Harry Potter-traileren. Jeg elsker lille Voldemort, og jeg er innmari glad for at vår nye teite Dumbledore er blitt litt mer Dumbledore. Vi fikk jo ikke se så innmari mye i denne traileren, men det kommer jo flere. Men det må jo nevnes at jeg elsket det lille vi fikk se! "I'm different" "Prove it!" "pfooooofff!!!"

Nå i kveld har jeg sittet for meg selv og sett Sideways, en film som har ligget og støvet ned en stund, som jeg vel så for et par år siden, men ikke husket så godt. Den var fremdeles søt og sommerlig, men litt vel kjedelig og depressiv for min del. Jeg skulle ønske det ble lagt flere søte sommerfilmer. Den eneste jeg kan komme på i farta som jeg virkelig liker er "Something's gotta give", på norsk "Når du minst venter det" (av alle ting). Og selvfølgelig Finding Neverland, men de har på seg så mye klær at den blir ikke så sommeraktig, selv om den egentlig er det, med drageflyging og all ting. A propos drager. Da mener jeg sånne drager man flyr med og ikke på. Jeg kunne tenke meg å lage en sånn igjen. En med mye morsomt mønster og artige ting dalende ned fra seg.

9 kommentarer:

Maria sa...

Maria Kråkmo

Lise sa...

Sånn det går når du ikke kjæm på skolen sjuh :) Men du e jo med ;D

Maria sa...

æ va edr jo tenk!

Lise sa...

Va du? :O Koffor står ikke du der da??

Maren n. sa...

Harry Potter<3 Merka også at Dumbeldore begynne og bli sæ sjøl igjen, bortsett fra at han IKKE bruke brilla!!! Irriterende, e liksom ikke så vanskelig å ha på sæ ett par brilla heller da :(
Frustrasjon som må ut xP
Men man må på premiere i November igjen da ^^

Lise sa...

Æ veet! Æ kommentere det der med brillan hver eeneste gang æ sjer dem nye filman, det gjør mæ gal i det lille hodet mitt. Kor vanskelig kand et vær? Dumbledores kjennetegn e jo krokenese og HALVMÅNEBRILLA også har han ingen av delan. Men ja, premiære, selvsagt! :D

Camilla sa...

Hva fikk simon? =D Jeg synes ikke Caspian var noe spesielt lekker =PP Men alright film! Harry Potter traileren ser genial ut, jeg gledermeg gledermeg gledermeg masse! Lille Voldy ser skummel ut :D:D:D

Lise sa...

Det blir såååå bra! :DD
Simon fikk Sweeney Todd! Så den i går, får ikke sangene ut av hodet xD

Maria sa...

i feeeeeeeeel uuuu johaaaaanaaaa

mischief! mischief!