søndag 7. desember 2008

Desember

Det har visst gått en stund. Hovedproblemet har vel egentlig vært internettproblemer, men jeg har jo ikke hatt så mye tid heller. Det er blitt desember folkens! Dessuten ba jeg jo dere om å fortelle hva dere ville høre om, og det gjorde dere ikke, så det er deres feil. For tenk. Bortsett fra Camilla da, som liker at jeg pludrer, og det skal jeg selvsagt fortsette med. 

Tilbake til det med desember. Desember er stas. Det er rett og slett den aller beste tida på året. Jeg elsker hele desember. Julestri og julekos og alt som hører til. Nå skal det nevnes at jeg kanskje ikke koser meg veldig akkurat i det jeg hopper i senga og husker at jeg har glemt noe helt vesentlig, som å lage neste dags presang i julekalenderen til Ingeborg eller Ellisif. Julekalenderen jeg har fått av dem er den beste jeg noen gang har hatt! I dag fikk jeg frokost på sengen. Kjempekoselig. Men jeg frykter at det er noe skummelt i morgen. Ellisif gleder seg.

Denne helga har i hovedsak gått med til å feire bursdager. På fredag var det feiring av Tuva på morgenkvisten og feiring av Sara på ettermiddagen. Lørdag feiret vi alle desemberbarna på tunet med en tur til Mormors stuer. I dag har jeg vært hos farmor og feiret hennes bursdag med alle mine yndlingskaker samlet på ett sted. Med unntak av delfiakake og snickerskake, men fem kakesorter blir kanskje litt mye forlangt. I alle fall når vi fikk pizza og pølse i tillegg.
I løpet av helga har jeg også fått tid til å bake havrekjeks med Ingeborg og Ellisif, ha juleverksted med hele resten av skolen (hvor vi laget nisser, julekort, marsipanfigurer og pepperkakehus - bilder kommer!), vært hjemme og bakt og pyntet pepperkaker, og lagd trolldeig med Ingeborg og Ellisif, samt gjort ferdig et par julekalendergaver. Og jo forresten så overnattet jeg hos Ellisif på fredag. Det har visst gått litt i ett.
Vet ikke helt hvordan jeg tenkte at jeg i kveld også skulle rekke å danse, lage julekalendergaver, vaske klær og sitte her og skrive om det til dere.

Sees senere!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg syns det er veldig interessant å høre hva dere gjør på skolen og lignende:) Fordi jeg hal lyst til å begynne der selv om et-to år.

Du har en bra blogg!:D

Fan sa...

Du må legge ut bilder ja!:D

Camilla sa...

Julekalender-opplegget deres høres kos ut :D

Bursdager og kaker er kjekt :D Jeg og vil kunne bake!