torsdag 18. desember 2008

Skål for panikkshopping på lille julaften.

Det lakker og lir mot juletider, og dette ser ut til å bli atter et innlegg om akkurat det. Den beskjedne spredningen av tema er bare å beklage, men sånn blir det altså når jeg helt selv skal bestemme meg for hva jeg skal fortelle dere om i dag.

Jeg har nok tatt meg litt vann over hodet når det gjelder juleforberedelser. Hittil er jeg ferdig med nøyaktig tre julegaver. Av atten. Det har seg slik at jeg er ikke av den typen som farter rundt og julestresser meg på butikker. Neida, jeg julestresser meg fint her hjemme i sofaen og planlegger alskens svære prosjekter som skal på plass før den store dagen er her.

Dessverre har jeg nok begynt å innse at de fleste av mine julegaveprosjekter nok slår feil. Jula kommer fortere og fortere hvert år, og det er begrenset med timer i døgnet. Jeg blir nok ikke ferdig i år heller.
Her er et bilde av en herlig tradisjon, hattifnattpepperkaker:

5 kommentarer:

Mariama sa...

Hattifnattpepperkake! Hurra!

Ulltopp sa...

Jeg er ferdig med gavene =DDDD muhahaha!

Maria sa...

Så søte:D Jeg ønsker meg hansker. Sånne varme Thinsulate-hansker vettu, som er lange nok til fingrene mine:D Tror de har dem på manneavdelinga på H&M eller noe. eller mannehansker generelt,som ser vanlige ut. Nå er du ferdig med 4. Hurra!

Lise sa...

Too late, Maria, jeg har allerede kjøpt ting å lage av til deg.

Martin: HRMF.

Camilla sa...

ahah, jeg og lagde hattifnattpepperkaker :DDDDDD