torsdag 7. juli 2011

Ett ord: Bittersweet. Og noen fler.

Vet dere hva? Jeg har det fint! Det skulle jo strengt tatt bare mangle med så gode forutsetninger: En hel enebolig og hund for meg selv, sommervær og Harry Potter-premiere like om hjørnet. Men for alt jeg visste kunne det blitt mer: ansvar for en hel enebolig og en hund alene, regn og tiltaksløshet. Heldigvis ble det alternativ nummer en, og det er så herlig!

Jeg storkoser meg, uten å ha gjort noe særlig, jeg har rett og slett hatt ferie. Tuva henger i bena mine døgnet rundt og sover med meg i mamma og pappas digre seng, og er så kosete og selskapssyk at jeg helst vil ha henne for meg selv alltid. Harry Potter-ånden er kommet så innmari over meg at jeg tilbringer sikkert halve døgnet langt inn i min egen Hogwarts-verden.

Hittil har jeg ikke gjort så mye mer enn å nyte været, grillet kyllingfilet, svinset rundt i sommerklær og sett et par Harry Potter-filmer. Jeg har enda ikke kommet meg gjennom en eneste uten at tårene har trillet. BITTERSWEET! Kan nesten ikke tenke på at den aller siste filmen snart er her, jeg kommer til å bli helt knust. Hele byen er full av plakatene med "it all ends", og jeg har seriøst lyst til å grine hver gang jeg ser dem.

Jada, jada, det er bare en film. Men alle som kjenner meg vet at jeg har fulgt dette universet fanatisk i 10-11 år, det er ikke noe man plutselig bare kan legge fra seg! Jeg kommer til å være dramaqueen til tusen når film-franchisen takker for seg, men vet du meg hva, det skulle bare mangle!

Er det bare meg eller skriver jeg helt elendige innlegg når jeg er i godt humør?

5 kommentarer:

Speilbilde sa...

Jeg er glad du har det fint og koser deg. :)

Og angående Harry Potter så tror jeg du beskriver fint hvordan alle Potterheads føler det akkurat nå. Jeg skal dra på kino helt alene å se den, og jeg tenker at det er like greit - for jeg kommer til å gråte som en unge! Men jeg liker ikke at de sier at det er over... For oss som har vokst opp med Harry Potter vil det aldri være over, ikke egentlig. :)

Laila sa...

Godt å høre at du koser deg og nyter sommeren og tiden alene :)

Sliter heldigvis ikke med dette Harry Potter syndromet assa,haha. Men er det ikke en trøst at du kan se alle filmene om og om igjen når du vil?

Kos deg videre vesla :)

Lileana sa...

Neida, du skriver ikke elendige innlegg når du er i godt humør :) Det er herlig å lese at du har det bra. Sådetså ^^

Jeg har ikke greid å se den forrige filmen fordi jeg visste at det var så lenge til denne nye kom og jeg greier ikke vente så lenge :P Så jeg skal se den forrige nå rett før jeg skal se den nye :P Haha. Tålmodighet er IKKE en dyd jeg har :P *ler* Takler ikke at det er så spennede og sååå lenge til fortsettelsen :P

Silje sa...

Du skriver flotte innlegg. Det er så godt å lese det du skriver og du skriver så utrolig bra! Misunner deg!
Deilig å se at du er i godt humør, det gjør meg glad :)
Klemmer til deg <3

Anonym sa...

Jeg liker glade-Lise :)