søndag 10. juli 2011

Grillfest og potterisk transe

I går var det på tide med sommerens grillfest, et lite, men trivelig selskap:
I dag er det sånn vær som egentlig innbyr til å gjøre noe; 22,5 grader og overskyet, men jeg tenker det blir Harry Potter i dag også. Jeg er snart ved veis enda. Det er Half-Blood Prince som står for tur, og den er og blir min absolutte favoritt! Det er rart med dette "gjensynet" jeg driver med, fordi jeg er så smertelig klar over at det er i forberedelse til den aller aller siste, føles det som om jeg ser dem for siste gang! Tirsdag kommer jeg til å bli den siste "første", men jeg skal da vel se dem igjen! Likevel, det føles som en alt for stor ende.

Jeg har vel smått om senn kommet fram til at dette må bli en Harry Potter-sommer, så det ikke bare blir en smertefull avskjed - etter filmene står bøkene for tur, og for ikke å snakke om alle MuggleCast-episodene jeg skal høre. I skrivende stund har jeg fremdeles åtte og en halv epiosode jeg har tenkt å høre gjennom før tirsdag kveld... Det kan bli en utfordring.

Men jeg tar den! Herifra er det full potterisk transe før midnattspremieren skal toppe det hele!

4 kommentarer:

Ingeborg sa...

Jeg stod i bokhandelkø da sisteboken skulle komme. To år siden? Husker ikke. Var i transe jeg og, haha! Klarte ikke legge fra meg. Holdt pusten halve boken, og gråt andre halve. SUKK. Herregud. Skal du virkelig på premieren din heldiggris!

Lise sa...

Jeg og, har vært med på alle harry potter "events" siden premieren på Goblet of Fire, det er så fantastisk, kan bare ikke tro at dette blir den siste!

Satt selv på loftet i et idyllisk 50-tallshus på Ørlandet og leste, herregud det var fantastisk. Måtte også i køa selvsagt, sendte noen i forveien som stor langt fremme i køa, siden jeg selv var i bryllup, før jeg kom meg avgårde i finstasen akkurat i tide for å få boken overlevert mens de første heldige satt på fortauet utenfor og leste. Noen ropte "HARRY DØR" for å skremme alle andre, noen prøvde å lure oss med alle mulige dødsfall, og åh, det var tider... tror det var i juli 2008, om jeg ikke husker helt feil?

Ingeborg sa...

Oh man, tre år?? Tiden flyr på eventyr. Mistet et par i sykesenga. No more!

Hvordan får man billett til en slik premiere? Angsten har styrt meg langt unna -kanskje jeg burde drite i det og dra?? =D

Lise sa...

Jeg stod i kø den dagen de ble lagt ut på Prinsen ;) Så billettene til Nova 1, som er liksom høydepunktet er nok revet vekk for lengst, men jeg tror midnattspremieren er satt opp i intet mindre enn 8 saler, så det er godt mulig det er billetter igjen enda, du får sjekke på www.trondheimkino.no! Det er VIRKELIG verdt å få med seg, altså, jeg har ikke ord for hvor fantastisk en sånn happening er. Den stemninga får du ingen andre steder!