onsdag 14. mai 2008

Bringebærtid

Folk flest kaller det bare russetid, men jeg skal drikke bringebærdrikke. Det er farlig godt. I dag skal jeg kjøpe sesamburger. Samme greia. Mmmm.

Jeg vil shoppe. Men akkurat nå vil jeg helst bruke alle pengene mine på russetid. Tror ikke jeg har så alt for mye igjen nå, men det holder tida ut. Nå tror jeg dog likevel at jeg nok blir lykkeligere på lengre sikt ved å shoppe enn ved å feste meg forderva. Jeg vil ha sommerkjoler og pene topper og strømpebukser og korte skjørt og ballerinasko. Som jeg gleder meg til sommeren. Jeg er egentlig ikke en sånn sommer-person, faktisk har jeg det vanligvis best på tidlig-våren. Men jeg elsker å gå i sommerklær og jeg elsker å bade og jeg elsker å ligge på terassen i solsteiken og lese Harry Potter. Saken er bare at jeg liker ikke å gjøre noe annet på sommeren. Det er så slitsomt, rett og slett. Det har ikke blitt så mange ferieturer de siste årene, så sommerferie betyr bare å slappe av. Men det kan bli litt kjedelig i lengden, jeg trenger å være litt produktiv, også er høster ofte så uklare og da blir jeg litt redd på sommeren.

Her er et bilde av russ.

1 kommentar:

Camilla sa...

Jepp, nå etter russetiden skal vi fornyes :D Haha, må kommentere alt nå som jeg fant ut hvordan jeg skulle få det til x)