mandag 19. mai 2008

Natta

Det er vel egentlig natta nå. Men det er jo tross alt da jeg liker meg her. Jeg har ikke så mye på hjertet som jeg har lyst til å skrive akkurat nå, men jeg tenkte jeg skulle rable ned ett eller annet likevel, det finnes jo faktisk et par mennesker der ute som av en eller annen grunn har interesse av å lese dette. Så sært, egentlig. Eller ikke, det er vel litt trivelig.

Siden jeg ikke har noe annet spennende å fortelle om, får jeg vel bare fortelle om dagen i dag. Jeg våknet klokka tre av at min bror stakk hodet inn døra og lurte på om jeg ikke skulle stå opp snart fordi han kunne støvsuge. Det var litt godt å sove så lenge, jeg tror ikke jeg har fått mer enn 5 timer søvn en eneste natt siden omtrent ei uke før forestillinga. Det er egentlig ganske utrolig at jeg fremdeles er i god form, jeg blir jo dårlig av mindre. A propos god form... Det ser ut til at alle rundt meg har kyssesyken og jeg har, vel.. hatt russetid, så det hele er ganske skremmende.

Jøss, et helt avsnitt uten at jeg kommer lenger enn til den meget spennende oppstandelsen fra min fine hvite seng. Det ble i det hele tatt veldig koselig på rommet mitt etter at alt ble hvitt. Den ene delen er ganske hvit og den andre delen har endel tre-greier og en rød stol. Det er alt i alt ganske koselig, men likevel er jeg aldri her, bortsett fra når jeg slenger ting ned på gulvet eller hiver ting ut av klesskapet. Jeg ryddet litt i dag, men det ser fortsatt ikke akkurat pent ut her. Det ble da i det minste plass til å sitte på gulvet. Forresten er det en bille like ved siden av meg. Jeg satte et glass oppå den, håper den dør.

Det er enten et bra tegn eller et bra tegn at skrivingen blir til plapring, sånn at jeg plutselig hoppet til den delen av dagen der jeg ryddet i stedet for å gå gjennom frokosten, den spennende reprisen av So You Think You Can Dance og den desto mer fartsfylte timen da jeg støvsuget hele første etasje.

Med unntak av en liten tur ut med Tuvisen min, har jeg stort sett sittet foran TVen og sett Gilmore Girls. Det var kos. Dyne og innmari mange puter, litt sjokolade og is gjorde virkelig susen.

Her er et bilde av mamman min og Tuva.

1 kommentar:

thaliithiel sa...

Hahaha, så søøt :D Din morsomming. Tester 1-2.