søndag 19. oktober 2008

Helg

Det var innmari godt med helg. Og helgen har vært kjempefin, i alle fall sånn fra i går kveld til i dag. Jeg var nemlig på konsert på samfundet med Kaizers Orchestra! Og i beste Kaizers stil var det selvfølgelig knallbra! Men jeg selv holdt ikke helt mål når det gjaldt sangtekster, for med et litt annerledes reportoar og lugubre sanger enn sist hadde jeg vel ikke hørt stort mer enn halvparten av sangene fra før av. Men for alle de harbarka fansa som alltid tropper opp når de kommer til samfundet stemte selvfølgelig hele salen med på hvert minste lille klirr.
Når det gjelder resten av kvelden var jo stemninga satt, og det kunne ikke bli annet enn gøy, og det var det. Det var sånn stort sett en hyggelig kveld, ikke noe kjempespennende eller heftig partyliv, men gøy og hyggelig. Må gjentas.
Dagen i dag har også vært veldig grei, endelig har jeg en dag med så mye fritid at jeg kan sitte her litt og bare vente på neste måltid. Men jeg har ikke kjedet meg, for all del. Frokosten var god, og etter det måtte jeg late meg litt og dusje før det egentlig ble middag ganske så fort. Middag var mer standard og helt nydelig! Til dessert fikk vi is med den nydelige varme sjokoladesausen vi pleier å få. Vi blir jammen meg skjemt bort. Etter middag dro vi og danset, jeg og Ellisif øvde på duetten også gjorde vi et par andre modernegreier. Vi skulle vel fått gjort litt mer på duetten, men i mangel av samarbeidspartnere har vi nok gått gjennom såpass mye bare oss to at vi snart har overøvd, merker vi. Så det ble nok for dagen i dag. I morgen har vi timer helt fram til middag, og etter det skal vi rett til byen på kompanimøte. Sannsynligvis er vi vel hjemme til kveldsmat, og etter kveldsmat skal jeg, Ingeborg og Ellisif begynne med dansen vår til familiedagen. Det kan vel egentlig se ut til at denne uken blir like travel som den forrige. Men nå er jeg innstilt på det og gleder meg!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Kaizers <3 Fint å høre at du har hatt en bra helg :D Men høres ut som det blir hektisk igjen ja! Bare det ikke blir formye, så er det vel herlig å drive med det man liker ^^

Lise sa...

Ja :D
Fullt kjør hele dagen i går, men i dag har det heldigvis ganske chill med yoga og stort sett bare venting i koreografiinnstudering x)

Mia sa...

Jeg vil også se Kaizers! :)

Anonym sa...

Viss du vil få et helt gratis gavekort på H&M eller Gina Tricot skyndt deg NÅ!

1. Gå inn på denne linken: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=31500

2. Registrer deg.

3. Og så får du snart et gavekort dumpa ned i postkassa di :D

Kjempe enkelt og 100% gratis :)
Kopier og lim dette inn på bloggen din, vil få så manegn som mulig innpå her :)