onsdag 29. oktober 2008

Stas

Dette blir spennende tider. Håper jeg i alle fall. Denne uka har nemlig vært påfallende kjedelig til at vi jobber med prosjekt hele dagen. For når jeg sier jobber med prosjekt, så er jeg vel egentlig ikke så mye med på denne jobbingen, ettersom jeg tydeligvis bare er med på de små partiene som de ikke gidder å jobbe noe særlig med, så jeg sitter stort sett på sidelinjen - unnskyld, ligger - og ser på, og det kjedelig til det grenseløse når man har sett den samme dansen gang på gang i mange dager.
Sånn når det gjelder det spennende, så tror jeg det blir mye av det fremover. I morgen er det rett på med Halloweenkveld som lydlinja arrangerer. Jeg, Ellisif og Ingeborg skal kle oss som zombier med hvite klær og sminke og bustete hår, og muligens en lenke rundt bena våre. Tidlig på dagen skal vi dessuten vise fram Transform-dansen vår. Forestillingen har visst fått et navn, men vi har ikke hørt det enda. Det var tydeligvis ett eller annet med hode.
På fredag skal vi ha generalprøve og lørdagsseminar, faktisk. Og på kvelden har jeg og Ingeborg arrangert en liten spakveld for dansejentene, noe som har falt i smak! På lørdag bærer det til isak kultursenter klokka ti for gjennomganger osv. Klokka fem braker det løs med forestilling, og fra klokka seks holder trøndertunband konserter som vi skal se. Søndag må brukes til familiedagkoreografi, og kanskje litt siste liten-planlegging av hyttetur. Jeg er nemlig i hytteturens arrangementskomite, så vi har litt å styre med. Hytteturen er da fra mandag til tirsdag, så vi får et lite avbrekk i alle disse prosjektgreiene, før vi må begynne å jobbe hardt til familiedag den 15. Og det blir nok ekstra hardt og gøy for meg, fordi jeg er nemlig familiedagsansvarlig for avdeling dans! I tillegg er jeg også sekretær i skolens arrangementskomite, og vi kommer nok til å begynne å komme igang med diverse fritidstilbud og arrangement på kveldstid. Dette blir stas!

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh, du er så aktiv! Jeg hadde krepert om jeg hadde vært med på noe som helst som heter komité eller prosjekt.

Camilla sa...

Hjelpes, du ahr jo meldt deg frivillig for alt jo :P