søndag 26. oktober 2008

Tunhelg

Dere vil jo ha Trøndertunsladder, sier dere, så da får dere det. Men det skjer jo ikke så veldig mye å sladre om. I helga lånte jeg bort rommet til et aldri så lite kjærestepar, så jeg sov hos Grobegni, og det var kjempekos. Ellers i helga har vi jobbet mye fram mot familiedag og har kommet langt på vei med dansen vår, som jeg akkurat nå har veldig stor tro på! Det er utrolig utfordrende å jobbe fram en dans helt fra skratch, alt skal klaffe med ulike meninger og synspunkter og musikk og sceneplass og i det hele tatt en god del. Akkurat det med sceneplass tror jeg kommer til å bli utrolig bra, hvis vi får det slik vi ser for oss. For øyeblikket sliter vi litt med overganger når det gjelder bruk av rommet, men det kommer nok. Vi jobber nemlig med fire ulike nivåer, ettersom vi har et gulv, og en trapp, og en scenekant, og en trapp til. Dette utgangspunktet er veldig spennende, og gøy å eksperimentere med. Vi har også oppdaget etter hvert at vi har utrolig mye materiale, så det er egentlig bare å sette det sammen til en god flyt, pluss at vi har til gode å lage en midtsekvens for å bryte med all sittingen og liggingen vi av en eller annen grunn har lagd, pluss en hver sin solosekvens.
Jeg gleder meg til vi blir ferdig med dansen i seg selv, sånn at vi kan snu oss til andre for litt tilbakemeldinger, og dessuten filme og se på sånn at vi virkelig finner ut hva som fungerer og ikke. Men dette blir gøy!
Ellers blir neste uke heftig med prosjekt hver dag, visning på skolen på torsdag, generalprøve fredag, og div. sceneprøver og forestilling på lørdag. Da sees vi på isak klokka fem da!