tirsdag 14. oktober 2008

Jam-jam

Vet du hva? Nå trykket jeg meg faktisk rett inn hit, fordi jeg har så fine ting å fortelle, og det før jeg engang tenkte på å logge meg inn på facebook, noe jeg gjerne gjør av ren refleks hvis jeg ser en påslått data. Det er forsåvidt ikke så veldig mye å fortelle, mer som bare noe jeg vil si. Og det er at jeg har fått så mye skryt i det siste, og det finnes knapt noe bedre i hele verden! Nå har det seg slik at jeg stadig skriver om sånne følelser som er bedre enn alt annet i hele verden, så det er sikkert ikke helt sant, men slik føles det i alle fall nå.
Det er sikkert ikke like interessant, men jeg kan jo fortelle hvordan det gikk til også. I går begynte vi å innstudere koreografi som skal framføres på en musikkfestival om tre uker. Vi lærte da en duett, og jeg hadde på forhånd kapret Ellisif så vi kunne jobbe sammen. Og det gjorde vi. Og vi fikk til det meste med en gang og det gikk rett og slett utrolig greit, følte vi selv i alle fall. Og etter hvert fikk vi flere kommentarer fra danselærerne, Marit og Birgitte om at vi var veldig samstemte og fungerte veldig godt sammen. Og det følte vi jo selv også, i hvert fall jeg. Spesielt Birgitte sa til oss veldig mange ganger at det var veldig bra, åh så glad jeg er for å ha henne tilbake igjen! De sa begge to at spesielt vi og Jenny og Ingrid Helene gjorde det veldig bra i parene, og i tillegg var vi veldig samstemte med hverandre, noe vi selvsagt ikke ante, så det var veldig gøy å høre. Og nå skal det nevnes at dette var en duett med løfting og kasting, og i mot normen var det denne gangen jeg som løftet, noe jeg i lange tider har utgitt meg for å være helt inni granskauen dårlig til, men det var ikke vanskelig i det hele tatt!
Over til i dag. Dagen begynte med at hver eneste dansejente knapt kom seg ut av senga fordi vi var så innmari stive! Ryggen min føles ut som en diger kloss. Og gjett hvem som skulle ha yoga den første økta? Joda, det var vi. Men nok om det. Etter lunsj hadde vi nemlig impro. Først hadde vi masse jam-jam og koste oss, før vi improviserte og det gikk egentlig ikke kjempebra. Men så skulle vi vise fram i grupper, og i starten gikk det litt tråkigt, men etter hvert kom det seg og jeg var helt inn i det og fornøyd og litt redd når vi var ferdige. Vi snakket endel om det og sånt, også etter timen når vi satt i en ring og tøyde, så satt vi fortsatt og snakket litt om timen og sånt, og mange sa at det var veldig spennende å få sett de andre, for vi legger ikke så mye merke til hverandre ellers. Og spesielt i dag var det flere som åpnet seg opp så mye mer.
Også sier Jenny at hun det var noen som stakk seg ut nå som hun ikke hadde sett så godt i starten av skoleåret, også sier hun, Lise for eksempel. Også var alle sammen kjempeenig og sa at jeg var flink og alt sånt :D

3 kommentarer:

Maren n. sa...

Naaw, søta :D

Elive sa...

åh,lise! så hyggelig! du er riktig supersøt, så det skulle bare mangle på gode opplevelser. <3

det er forresten nydelig at du danser. dans er vakkert.

Camilla sa...

Du er flink :D