mandag 16. mai 2011

Fra en brun skinnstol på Østmarkas akuttpost

Det var kanskje på tide å titte innom igjen etter noen dager uten internett, og legge igjen noen ord.

Denne gangen ble det visst ikke til at jeg annonserte det noe særlig, og strengt tatt har jeg vel ikke fortalt det til noen som ikke har tatt kontakt på eget initiativ. Men jeg har jo så mange supre mennesker som bryr seg selv om jeg trekker meg tilbake - tusen takk!

De siste dagene har det stadig vekk tikket inn meldinger på mobilen fra slekt og nære venner, og selv om jeg ikke er så flink til å svare, skal dere vite at jeg er enormt takknemlig!

Jeg har det veldig vanskelig nå, og sliter mest av alt med motivasjon. Tornadoen av følelser tar fullstendig over i blant, og det er vanskelig å finne mål og mening med noe som helst. Men jeg er på leting. Og dere skal vite at alle de gode ordene blir lagt i ryggsekken min og bært med på ferden. Vi kan si det sånn at jeg er på en reise, en skattejakt, på leting etter

M O T I VA S J O N

For hvordan skal man komme i mål hvis man ikke vet hva eller hvor målet er, hvordan skal man finne kreftene til å overhodet bevege seg når man ikke aner hvilken retning man skal gå?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på Lise. Ønsker deg all mulig lykke til videre. Tenker masse på deg. Hilsen Onkel og Tante på Rørvik

~Frida~ *Mytruth* sa...

Føler med deg.
I mellomtida kan du snakke shitprat med vegg-i-vegg-kameraten din.
Det vil bli lettere lise. ikke gi opp <3

Lise sa...

Onkel og tante: Takk :)

Frida: Ja, vi tar oss en sytogklagekveld i kveld og vi, tenker jeg <3

Laila sa...

Det er så vanskelig når man ikke finner motivasjonen,det er der jeg sliter mest..Håper du finner deg sånn at du kan komme deg videre :)

gode tanker og klemmer

Anonym sa...

Lykketil på skattejakten håper du finner mottivasjonen på reisen din