søndag 8. mai 2011

Søndagstanker

Verden er stille på en søndags morgen. Jeg liker det. Innimellom er det litt skummelt og ensomt, men det er godt. Dere vet kanskje det Ronja Berge-sitatet jeg kommer med i blant? "Når man først er ensom, er det best å være det et sted man er alene."Jeg var oppe allerede i god tid før halv sju, og tenkte med meg selv at nå har byen nettopp sovnet, og jeg går motstrøms. For å ta et annet sitat da, dette fra American Beauty: "There's nothing worse than being ordinary." I filmen får man kanskje heller litt vondt av jenta, som så veldig gjerne vil gi et inntrykk, på godt og vondt, men jeg er helt enig med henne. Det er så mange som bekymrer seg for å ikke bli likt, for å ikke passe inn, som rett og slett er redd for å være annerledes. Sånn er det ikke for meg. Selvfølgelig vil jeg gjerne også bli likt, aller helst vil jeg at alle skal synes jeg er helt fantastisk, men det aller, aller verste, ville vært å bare være som alle andre. Vanlig, A4, ordinary."Å si at alle er spesielle, er det samme som å si at ingen er det."


9 kommentarer:

Elena sa...

Ordninary er kjedelig.

:-)

Silje sa...

Jeg synes du er fantastisk Lise :) <3

Live sa...

Oi, Lise! Jeg hadde nesten glemt at du like invented quote-collecting! Har merket meg den første, og den andre fra American beauty er kjent og kjær! VI legge til et av mine favorittsitater fra samme film "sometimes there is just so much beauty in the world, it feels like my heart is going to cave in." Selvom jeg ikke føler eller ser skjønnheten i verden alltid prøver jeg å holde fast ved at det er fordi det er for overveldende, ikke fordi det ikke finnes. Stor klem <3

Laila sa...

Masse klemmer

Laila sa...

legger igjen klemmer

Lise sa...

Elena: Ja, ikke sant!?

Silje: Åh du er så fin <3

Live: Jeg synes også det er utrolig fint! Jeg skulle ønske at jeg følte det sånn, men jeg kan relatere til det, så det finnes nok et sted inni meg, og kanskje er det som du sier, vi klarer ikke ta det inn rett og slett fordi det er så overveldende.

Laila: Tusen takk! <3

Linn Monica :) sa...

Likte det innlegget her, Lise. :)

Lise sa...

Tusen takk, Linn Monica :)

Sandra sa...

Veldig bra skrevet!