fredag 29. mai 2009

B

Bad Hair Day
Bad Hairday var uten tvil et av høstens høydepunkter. Ikke bare gikk alle rundt med tidenes verste frisyrer, men i tillegg holdt alle på med ting de overhodet ikke kunne! Denne elevkvelden ble nemlig alle klassene byttet om på. Dans A, altså meg ble trommiser for en kveld, og rock C ble ballerinaer.

Bandasje
Bandasje. Verdens beste kostyme. Ehm.

Barbering
Jeg tenker selvfølgelig på denne svært underholdende hendelsen. Helga og Lise har gått til sengs, og hører etter hvert en umiskjennelig fnising fra badet. "Lise?" "Hm?" "Hihihihihi" "Hva?" "Hihihihihi". Stillhet. "Lise?" "HVA?" "Hihihihi". Jeg titter inn på badet og der står Tuva med verdens villeste glis med en barbermaskin i hånda. "Hv... gisp". Det var litt av en natt.

Birgitte
Det finnes noen få tvers gjennom gode mennesker i verden, og jeg vil påstå Birgitte er en av disse. Jeg har sjelden møtt noen med en sånn utstråling og livsglede, bare å kaste et blikk på smilet hennes gjør en hvilken som helst dag mye bedre.

Bålkos
Noe av det koseligste man kan gjøre en sen kveld på Trøndertun er å samles rundt bålet og grille marsmallows til allsang og minst tre kassegitarer. Tider!

5 kommentarer:

Maria sa...

:O Barberte hun av alt håret??? :|

Tronds sa...

De sa vel ikke hva de barberte?

Fint å at dere har de gøy da, tiden går fortere og de blir mer levlig. Samtidig knytter dere bånd for resten av livet :)

Lise sa...

Hihi, hm nei jeg er i prosessen med å legge inn bilde, men hadde det ikke akkurat her, så tenkte å legge det på senere ;P
Barberte sidene sånn at hun hadde langt hår nedover midten av hodet ;D

Mari Angell sa...

hehe. så gøy med Tuva og håret! det ble jo steintøft også.
jeg savner også trøndertun. har savna det leeenge, men nå kan jeg ikke bare dra å besøke klassen igjen :/
jaja. vi må ikke miste kontakten, hva? :)

Lise sa...

Hihi ja ^^
Aw ja det er andre tider nå :(
Men ja, håper vi treffes igjen om ikke så alt for lenge Mari! Så gleder jeg meg til å se bebisen ;)