torsdag 28. mai 2009

Tankespinn

Denne tendensen har vi sett før. Jeg synes bloggen min har blitt fin og spennende også blir det helt stopp. Naturligvis. Min snikende perfeksjonistiske prestasjonsangst kommer liksom alltid og ødelegger. Jeg er alt for klar over at omtrent alle besøkende skumleser det øverste innlegget før dere trykker dere videre, og da sier det seg selv at akkurat dette innlegget burde jo være knakende bra.

Jeg prøver jo alltid å overbevise meg selv om at dette er et sted hvor jeg har muligheten til å skrive om det jeg vil, og bringe det videre til dere. Og det er jo en flott tanke. Tenk så godt å kunne bruke denne bloggen til å bare lette hjertet litt, eller vise fram noe jeg er stolt av. I stedet ender jeg opp med å konsentrere meg om hva dere vil at jeg skal skrive om. Og det verste er at jeg tar jo helt feil. Det har jo til stadighet vist seg at dere som faktisk er innom i blant ikke nødvendigvis ser etter de dype grubleriene og de innovatie tankesprangene, men kanskje er det nettopp godt i blant, å lese noe litt mer... grunt.

Forhåpentligvis vil en mangfoldig blogg fenge flere enn en der bloggeren holder konkurranse med seg selv om å poste mest mulig under etiketten tankespinn. Fenger ikke dette deg, les videre er du snill.

2 kommentarer:

Tronds sa...

Synes ikke du skal tenke så alt for mye over hva vi ( leserne ) vil ha. Tenk heler på hva du vil blogge om.

Da vil de leserne som liker det du skriver bli / komme. De som ikke synes at dette er noe vil forsvinne.

Du vil vel mye heler danse for noen som liker det de ser enn noen som ikke liker å se dans ?

Derfor tenk på deg selv :) ikke på oss. For har ikke du det gøy så slutter du å blogge, også blir vi sittende igjen her helt alene :)

Lise sa...

Hm, det er sant. Takk! :)