søndag 17. mai 2009

Trøndertun spilleliste

Tenker jeg kommer med denne lista etter jeg har fått lagt inn litt bilder, så kan dere få en illustrert verson, det er jo alltid mye morsommere.

I dag er det altså 17. mai. Siden jeg synes det er så rart å gratulere folk med dagen når det ikke er dem som har bursdag sier jeg bare hipp hurra og lar det bli med det.

Jeg har veldig lyst til å lære meg å synge. Sånn på ordentlig, mener jeg. Det er egentlig mye jeg har lyst til å lære, men alt koster så mye penger nå til dags. Selvfølgelig, man kan komme langt på egenhånd, men jeg har ikke helt driven til det. Og... du kan lese bøker om så mangt, men i praksis er det meste ganske vrient når du ikke vet helt hva du driver med.

I tillegg til den sagnomsuste alfabetiske mimrelista holder jeg på å lage en Trøndertun spilleliste. Nei, ikke med Trøndertun-band, de har jeg jo allerede på CD! Men jeg tenker å lage min egen CD med sanger som har betydd mye for meg i løpet av dette året og som alltid kommer til å gi meg gode minner. Det kan ta tid å bestemme seg for enkelte sanger og ikke minst å få tak i dem, men dette er et prosjekt jeg akter å gjennomføre.

Lista er som følger:
Fuerza Bruta (den fine eller den som tar av)
Prodigy - Their Law
Across the Universe Soundtrack - Across the Universe
Esperanza Spalding - Precious
Hava Nagila
Juno-sangen
Gunnar Berg - In Cuba osv.
Ticky-tacky
The Killers - Human
Feist - 1234
Mamma Mia Soundtrack - Honey honey
Beirut - Nantes
Timbuktu - I Väntan på Vadå
Noe fra Birgittes klassisk
Arnhilds fine yogasang

4 kommentarer:

Maria sa...

Love me or leave me but please don't deceive me! ;)

Jeg vil tro det blir ekstra vanskelig å finne alle sangene når du ikke har ordentlige titler, men Trøndertun-titler på flere av dem! hmf.

Ticky-tacky my ass, Little Boxes!

hihi

Lise sa...

Jøss :D
Jammen jeg klarer å finne dem når jeg har hørt på dem tusen ganger i et år, for da vet jeg jo hvor de er å finne ;)
Kan bli vanskelig å finne Arnhilds fine yoga-sang, jeg kan jo spørre Arnhild selv, men hun aner jo ikke hvilken yogasang jeg synes er fin :P
Little bokxes on the hillside :D

Henriette sa...

Tjohei!
Jeg har alle sangene til Gunnar, kan godt sende dem på mail hvis du vil ha? :)

Lise sa...

Jaa Henriette, hurra :D