fredag 22. mai 2009

A

Across the Universe
Både filmen og sangen kommer alltid til å minne meg om tunet.

Adias sangstemme
Adia, som jeg forøvrig ikke kjenner, har en av de nydeligste sangstemmene man kan tenke seg. Elsket å gå forbi olvesalen og høre Adia synge Across the Universe eller noe annet fint. Som den sangen på Tun-CDn. Mm.

All made out of ticky-tacky
Det tok tid og energi og var rett og slett et strev å få sammen, men herregud så absolutt verdt det! Hele prosjektet ble til en kjempeopplevelse, og med et resultat som står sterkt i minne. Dette er en av grunnene til at jeg er stolt over å ha fått lov til å være en del av danseklassen på Trøndertun.
Annelin
Annelin er ett av de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med i løpet av dette året. Jeg kommer alltid til å savne Annelins høylytte engasjement og den herlige latteren. Peneste jenta jeg kjenner!

Avskjedssangen
Min kjære Helga skrev før avslutningen en avskjedssang som jeg var så heldig å få være med og kore på. Sangen er rett og slett vakker og jeg kommer til å nynne på den tidt og ofte resten av livet.
"Time to go back to reality. The time has come to go back. The world is knocking on my door. It's time to go back, with a new strength in my soul."

Avslutning
Tro det eller ei, avslutningsdagen ble for meg en herlig dag. Det var sjokolade og blomster i hjerte, det var stemning i salen, konsert og dans og taler, og den siste dagen på et solfylt tun med alle menneskene jeg har blitt så glad i. Kommer til å minnes den dagen med glede.

Auditions
Utrolig nok er dette faktisk noe jeg har satt pris på. Den gode dansegjengen har gjort det til en opplevelse å dra på auditions. Turen til København var kjempegreier, og så gøy det var å komme tilbake til en så støttende gjeng. Og turen til Stavanger som mest av alt ble en tur.

1 kommentar:

Mari Angell sa...

Hei Lise!
visste ikke at du hadde blogg! kjempefin. blir gøy å følge med på hva som skjer med deg etter trøndertun.

klem fra Mari