fredag 14. januar 2011

Tidsfordriv?

Nå får jeg litt lyst til å dra drem det diktet som sier ikke tidsfordriv, men dødsfordriv. Jeg trenger i hvert fall noe å tilbringe tiden til!

På lukket akuttpost er det ikke internettilgang, så det er slutt på lange dager i sofaen foran laptopen, jeg må finne noe annet å henge fingrene i. Det er her dere kommer inn. Hvordan får man tiden til å gå når man er tom for inspirasjon og energi, uten tilgang til internett?

Jeg vurderer å ha med laptop for å se DVD, men ærlig talt har jeg ikke veldig lyst til det. Hvis jeg skal sitte og stirre på en TV-skjerm hele tiden kommer jeg til å bli sprøere enn jeg er. Hittil har jeg pakket ned en bok selv om jeg neppe kommer meg gjennom dem, jeg har pakket ned en tegneserie og et kryssordblad, og tegnesaker i håp om at kreativiteten skal komme susende.

Har du gode tips?

6 kommentarer:

Per Erik sa...

Ta med masse blanke ark å fargestifter, pensler, acrylmaling? og så tegner og maler du når du har lyst til det

Ta med go'musikk å så danser du når du har lyst til det

Ta med en fin dagbok å skriv i den når du har lyst til det

Strikketøy? kortstokk? brettspill? puslespill? matoppskrifter?

Store sterke Lise fikser alt :)

Live sa...

Strikketøy kanskje?

Og tegnesaker

og notatbøker - kanskje flere forskjellige? En type dagbok, en sitat bok, en litt mer poetisk- tanke - småsetninger bok?

Jeg ønsker deg masse lykke til og god bedring! Klem :)

Anonym sa...

Jeg ville helt klart tatt med strikketøy og dagbok hvertfall. Jeg har nå tatt tilbake leselysten min,så jeg ville også lest så mye som mulig.

-scrappe?
-lage ting selv...kanskje det er noe opplegg der hvor du kan bruke kreativiteten din?
-gå turer og fotografere?
-brevskriving
-se filmer
-lage collage,klipp og lim bilder og tekst du finner i ukeblader o.l. Kan f.eks få tak i et stort papp ark med en farve,så klipper du ut bilder og tekster om ting du drømmer om i livet ditt,og la det bildet du lager bli en inspirasjon videre i livet ditt. Ram det inn og la det bli et helhetlig bilde du kan henge opp hjemme.

kaembe sa...

Lise du er ei fantastisk jente. Du har unike evner som du må ta vare på å utvikle videre. Ta med deg tegne utstyr slik at du kan tegne flere fantastiske tegninger.
Husk at du er en fantastisk og unik person. Tante og onkel på rørvik e glad i deg.

Maria sa...

Per Erik sa det meste. Utnytt tiden til noe positivt, så langt det går. Å stirre i en skjerm er ikke bra nok! Og det vet du heldigvis :)

Destiny sa...

et tips: lydbok!!! :)