søndag 27. desember 2009

Framtidsminner

Jeg hadde en så spennende digresjon med Tuva akkurat nå at jeg måtte nesten dokumentere den. Når det gjelder å dikte opp ting på sparket har jeg veldig lett for å la meg rive med! De av dere som kjenner meg eller har fulgt meg som trofaste lesere, husker kanskje at mine tidligere romkamerater heter Tuva og Helga. Og nå hadde Tuva og jeg akkurat en felles drøm om hvordan framtiden vår kommer til å bli.

Tuva kommer naturligvis til å bli verdensberømt musikalstjerne. Snart kan vi lese "Les Miserables starring TUVA FOSSE" lysende over hele Times Square. Og selvsagt er hun singer-songwriter på si. Tuva er, som dere kanskje skjønner, mye ute og reiser. Dette innebærer at hun ofte oppholder seg over lengre tid på suitter rundt om i verden, men innimellom trenger hun å få bena ned på jorden igjen, og da kommer hun og bor med Lise og Helga!

Lise og Helga bor nemlig i et digert hippie-/bohemkollektiv. Vår gode venn Tuva har finansiert mye av den store lagerbygningen vi har pusset opp, så vi lever fett selv om vi er bohemer!

Helga bruker mye av tiden sin på å synge egenkomponerte soul-låter med bandet sitt (hvor blant annet Tuva er med når hun er hjemme) på diverse lugubre jazzklubber her og der, noe hun elsker vilt! Dessuten er hun engasjert i flere organisasjoner og er med og kjemper for en bedre verden. Som om ikke det var nok er hun også svært opptatt med mange eksotiske kurs, slik som for eksempel afrikansk dans. Hun har reist verden rundt og besøkt alle mulige spennende steder hvor hun har levd med lokalbefolkningen og opplevd allverdens kulturer.

Vi tre reiser også sammen i blant. En gang samlet vi så mange tomflasker at vi tjente nok penger til å dra til Tuvalu! Foruten å sløve på sandstranden under palmene holdt vi performance-show for lokalbefolkningen, ettersom vi har et rykte på oss for å holde helt unike forestillinger!

Når vi alle tre samles hjemme har vi minst en gang i året en gigantisk kosekveld hvor hele kollektivet inviterer venner og kjente og vi samles en hel gjeng med kreative mennesker og spiller brettspill, har quiz og konkurranser, spiser eplekakene Tuva har bakt og snakker om livet og alle dets komplikasjoner.

Innimellom slenger Helga og Lise seg med på produksjonene Tuva er med i, det lønner seg selvsagt å kjenne Tuva Fosse, men annet enn det kan jeg ikke helt sette fingeren på hva Lise bruker livet sitt på. Hva tror du?

8 kommentarer:

Maria sa...

Åhhhh <3 Jeg tror det blir akkurat sånn! :D

Tuvaluuu sa...

Hihihi, det råder vel rent lite tvil om at det er akkurat dette som kommer til å skje. Så nå er det bare til å lene seg tilbake og nyte det, Lisemor! ;D

Lise sa...

Ja jøss, jeg husker det som om det var i morgen :D

Live sa...

Så fin blogg Lise! Jeg vil og bo i kollektivet deres :)

Helga sa...

Jo, dette er jo godt i gang allerede (menger meg for tiden med den bolivianske urbefolkningen), Tuva tar den perfekte utdanningen paa vei mot stjernene, og du satser paa det som gjoer deg glad -nemlig aa danse! Selvfoelgelig er du med i det hotteste dansekompaniet i Norge, saa det blir en del reising paa deg og, men ikke saa mye at du ikke faar tid til aa blogge, koregrafere og lese mange gode boeker. Lenge leve de tre bohemene!

Helga sa...

Og Live da, selvfoulgelig:)

Lise sa...

:DDD

Tuva sa...

Ahhhh, jeg savner dere! hahaha <3 kjempeglad i dere :)