tirsdag 29. desember 2009

Ønsker for 2010

I stedet for å sette opp nok en liste med nyttårsforsetter tenkte jeg å skrive litt om mine ønsker for det nye året.

I 2010 har jeg lyst til å trene mer strukturert, drikke mer vann og spise mer frukt & grønt. Dessuten skal jeg hverken trøstespise eller slutte å spise når jeg er nedfor. Dette burde egentlig ikke stå øverst på noens liste, men jeg tok ikke med ting som verdensfred og evig ungdom, så jeg gikk for noe som faktisk er helt overkommelig for meg, det er jo ikke så mye å gå på.

Jeg har dessuten tenkt å koreografere masse, dette skal være året hvor jeg satser for fullt på min dansedrøm. Jeg har også lyst til å lære meg et språk eller øve meg på ett. Tenk å kunne snakke flytende norsk, engelsk, fransk og dansk. Det hadde vært småartig.

Også har vi selvsagt alle disse jeg prøver meg på hvert eneste år. Ta fler bilder, les fler bøker, blogg jevnlig og tøy litt hver enste dag. Dette vet vi selvsagt alle at jeg aldri kommer til å gjennomføre, men det er jo lov å prøve, det holder jo alltid for en liten periode i hvert fall!

En annen ting jeg gjerne vil, er å prøve nye ting. Jeg skal i det hele tatt være modigere, og mens Maria skal være forsiktig med hårfrisyrene sine, har jeg tenkt å holde det åpent for i hvert fall en hårtabbe i løpet av dette året. Man må satse noe for å vinne noe. Dessuten skal jeg lære meg å sjonglere med minst tre baller, noe jeg er godt i gang med allerede, faktisk.

En litt viktig ting jeg virkelig skal ta til etterretning er det at jeg gjerne skulle klart å for det meste holdt meg til å være sammen med folk jeg liker, og som gir meg positiv energi, heller enn å tappe meg. Også skal jeg være akkurat så ærlig som jeg bør være.

I tillegg skal jeg ringe til folk hvis jeg savner dem. Hvis det er sånn at de ikke savner meg er det jo greit å vite det. TVn trenger ikke å stå på i "bakgrunnen", mens jeg spiser kan jeg lese.

Jeg skal bli med på ting jeg blir invitert med på uten å gruble så alt for mye. Jeg skal male på minst av to lerretene jeg har kjøpt meg. Jeg skal sende masse post. Jeg skal gjøre masse husarbeid. Jeg skal ha en fornuftig døgnrytme.

Og ikke minst skal jeg være kreativ og fantastisk!

2 kommentarer:

Maria sa...

herlig herlig herlig <3

Ellisif Katrine sa...

En ting som æ syns du har glemt, men som e d viktigste av alt når d kjæm t å kunn oppnå drømman sine, e at mainn ska vær snill mot sæ sjøl!!! E mainn ikke det vill mainn aldri nå målet sitt!!!! Å d lååååååve æ dæ!!!!!

Men du har masse fine tanka synes æ, men d e ikke sånn at alt træng å gjeld fra og me 1 januar, for ska du gap over for my på en gang vill d ikke funk i lengden!!! Små steg av gangen!!!!! Easy come easy go you know little fairy;)