lørdag 8. januar 2011

Det er vanskelig å være meg for tiden. Det er slitsomt og tungt, og nesten like vanskelig å forklare. For hvordan forklarer man denne følelsen som bare sitter og klamrer seg fast på innsiden av huden, tyngden som ligger på hele overflaten og bare drar meg ned? Det er et tiltak å reise seg fra senga om morgenen, et ork å kle på seg og komme seg ut av døra, om enn bare for å rusle til butikken eller biblioteket. Alle kan jo kjenne på å ikke gidde å reise seg fra sofaen en søndags ettermiddag, men da er det som oftest fordi man har det så bra i sofakroken. Jeg har det ikke bra. Det finnes små glimt av glede og takknemlighet, og hverdagen byr stort sett på små fine ting mellom utfordringer og mørke skyer, men den ligger der og murrer dag etter dag. Kanskje er det bare å kaste den ut med all kraft, men jeg har ikke så mange krefter akkurat nå.



Da er det godt å ha brødre som finner fram tv-serier, pappaer som handler når du ikke orker selv, mammaer med tålmodighet nok til å bare stryke deg over håret hele kvelden.

5 kommentarer:

Live sa...

Jeg vil anbefale en bok - det er ikke en selvhjelpsbok eller noe, det er det så mange av at jeg ville aldri ha samvittighet til å prakke på deg enda en, og den kommer garantert ikke til å snu hele tilværelsen til det bedre, men bare en liten sitatbok (siden du elsker sitater) som jeg selv fikk til jul av en venninne og ble veldig glad for! Den heter "posetive tanker til inspirasjon" og er utgitt på Nova forlag. Kanskje du kan bestille den? Det er sitater fra all verdens legendariske forfattere, ordtak osv. Noen små hverdagsgleder: Random utdrag: "Muligheter er ofte forkledd som problemer" - Frank Tyger

Anonym sa...

Ja,å lese bøker er en bra ting :)
Leser veldig mye selv for tiden,og jeg vil anbefale forfatteren Paulo Coelho,han har mye livsvisdom å lære bort.

Gjør ting som er godt for deg selv :)

Anonym sa...

Fin familie<3 Det hjelper!

simon sa...

Last ned radioresepsjonen og drillpikene podcast:D

Lise sa...

Live: Takk for tips!
Laila: ELSKER Paulo Coelho, har lest myye, men har ikke helt konsentrasjon til det akkurat nå :/ Skal prøve igjen!
Simon: RR har jeg, men jeg tror egentlig ikke jeg liker dem :P