fredag 15. august 2008

Of course it is happening inside your head, Harry

Tro det eller ei, nå har jeg så mye på hjertet at det er vanskelig å bestemme seg for hva jeg skal ta for meg først! Men jeg tror nok at siden jeg har mast om dette rommet mitt så lenge, så er det vel på tide at dere får se hvordan det ble. Jeg burde vel hatt før-bilder, så hadde etter-bildene sett enda finere ut, men jeg tror nok det er grenser for hva det menneskelige øyet kan tåle av rot.


Her har vi da sengekroken. På hylla kan du se et par keramikkhøner av I. Elisabeth Vænes, en dragelysestake fra Avalon og en tøyrose som du egentlig finner igjen overalt her inne. På bordet er en heklet duk som jeg ikke husker hvor jeg fikk fra, to nydelige feer fra et antikvariat i Danmark, en søt lampe som hele tiden velter og en klokkeradio som oppfører seg rart. Og se, på undersiden av bordet, jeg har til og med ryddet de små hyllene! Denne som du kan se på bildet pleide å være full av gamle skolebøker og faktisk tre kortstokker, nå er det en lommebok, såpebobler (såklart) og... tre kortstokker. I senga sitter den søte bamsen jeg fikk av bror til jul. Og se, jeg har til og med redd opp sengen!

Jeg hadde et mye penere bilde med den kurvveska, men jeg ville ha med hylla og sløyfa på dørhåndtaket. men det jeg egentlig ville vise fram var den søte veska og hekleteppet over skuffene. Også kan du jo se Harry Pottersamlingen i hylla! Desverre har jeg ikke ryddet hylla, men den ser jo riktig fin ut.


Denne delen ser vel ikke så ryddig ut, men det er nok egentlig favorittdelen av rommet mitt. En fin fairy-kalender og en korktavle full av minner og fine ting. Skrivepulten ser kanskje litt rotete ut, men PCn står jo vanligvis ikke der, og i hvert fall ikke teipen. Og bunken med bøker skal jo leveres tilbake til biblioteket.

Muligens den kjedeligste posten på en stund, men hva vet vel jeg, jeg bare skriver.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jeg husket ikke at du hadde vindu på rommet ditt. Jeg skylder ikke på fylla og min iver etter å finne Spice Girls-cden. Jeg skylder derimot på at det var rotete der (det var ikke rotete der)

Lise sa...

Hihihihi ^^ Er da vinduer, men rullegardinene er alltid for ;P
Nilo trodde den ene rullegardina var en skjerm av noe slag, for jeg hadde visst dratt den nesten helt ned til gulvet :P

Camilla sa...

Oi så fint det er blitt, din flinking ;D

Maren n. sa...

keramikkhøner av I. Elisabeth Vænes
Huske når du kjøpt dæm. Æ trudd du hadd fått tak i levende høna, helt til du vist mæ dem på webcameraet ditt, trudd æ sku dø av latter x)
Rommet ser bra ryddig ut! :D Æ har fremdeles ikke rydda mitt, må gjør det i uka her no :(