søndag 3. august 2008

Titler krever så mye ettertanke

Det er litt vanskelig nå, jeg vet ikke helt. Alltid så mye rart oppi hodet mitt, men jeg orker ikke skrive om det nå i hvert fall.
I stedet tror jeg at jeg skal plapre litt om andre ting jeg tenkte å skrive om. Etter å ha sett Harry Potter-traileren en god del ganger satte jeg meg like gjerne ned for å høre på andres mening om saken. Jeg satte meg godt til rette med en lollipop og den nyeste episoden Mugglecast, noe som er ganske så fornøyelig for oss Harry Potter-fantaster. Det var da det slo meg at det kunne vært morsomt med en egen en. En podcast. Bare sette seg ned rundt et bord og diskutere akkurat det som faller oss inn, slenge på litt fengende musikk og late som det er et fiks ferdig radioprogram. Men ja, det var bare noe som slo meg.
For litt siden så jeg V for Vendetta for første gang, og jeg likte den innmari godt. Jeg hadde egentlig ikke spesielt høye forventninger, men den var utrolig bra. Jeg liker jo Natalie Portman, men scifi er ikke helt min greie. Må nesten lese tegneserien også.

Her er et bilde av de fine hårene våre fra i går:

6 kommentarer:

Maria sa...

Jeg vil være det humoristiske bidraget, litt ala Odin fra Are & Odin.

fine håret<3

Lise sa...

jaa :D Jeg vil være hun fornuftige som alltid har noe bra å si

Maria sa...

Jeg vil være Mina Hadjian som sier stygge og teite ting, og har teite gjester som Marianne Aulie.

Camilla sa...

Hvem skal jeg være da? Fine på håret var vi iallefall :D Men bildet ser litt mystisk ut. Også ser du mye brunere ut enn meg :O

Lise sa...

Jeg vet! :D Men seriøst dere, hadde ikke det vært morro? :D Vi er jo de tre kuleste morsomste i verden, det kunne blitt litt av et show!

Maren n. sa...

Dokker e vakker, jenta!<3