onsdag 20. august 2008

Prioriteringshjelp, takk

Ja, det ble endel klær, men jeg trenger virkelig hjelp med dette! Nylig tjente jeg en hel haug med penger, fra mitt perspektiv, og tenkte jeg skulle feire med å faktisk kjøpe litt ellos-greier.

For øyeblikket tenker jeg at jeg tror jeg skal sette grensen min på 600 kr. Litt mer eller litt mindre går fint, men 600 er den magiske prisen jeg forestiller meg akkurat nå. Jeg har plukket ut en hel del plagg til den nette sum av... en god del mer. Og nettopp her kommer du inn.
Jeg kunne gjerne tenkt meg følgende:

Som du nok allerede har oppdaget blir ikke dette 600 kr tilsammen, så langt derifra. Der trenger jeg at du plukker ut for meg! Jeg forlanger ikke at du skal bruke alle dine økonomiske egenskaper og regne sammen hva jeg kan få for akkura 600 kr (men det blir satt stor pris på!), jeg håper bare dere i alle fall kan rope ut at dette på du ha! Eller, den var rar, kjøp heller den. Og si, wow, den som var dyrere var såååå fin at du må ta den, eller oi så billig at det der lar seg lett kombinere med den og den.
Hvis du er så snill og hjelpsom at du orker å sette sammen akkurat hva jeg skal kjøpe, kan jeg jo godt fortelle først hva jeg synes selv. Jeg har nemlig en hel del gode argumenter, jeg bare vet ikke helt hvor mye de... veier.
Here goes. Den gråe kappa er helt nydelig, og utrolig billig til å være et ytterplagg! Det gjør seg utrolig godt å kjøpe denne nå om høsten ettersom det er på tide å begynne å iføre seg jakke, noe jeg ikke har flust av fra før. Dette er nok det plagget jeg har høyest tanker om. Den svarte kjolen var utrolig fin på modellen innpå sida, og veldig billig til å være så classy stilig. Den hvite kjolen synes jeg var enkel og kjempesøt og billig, jeg har en hvit kjole fra før som jeg elsker og kunne veldig gjerne tenkt meg en til! Den hvite blusen under var søt og billig, og jeg elsker jo hvite bluser. Den på neste rekke var utrolig fin, men endel dyrere. Når det gjelder solbrillene synes jeg de var rett og slett megakule, men jeg har tre helt nye par solbriller hjemme, og tviler sterkt på at de kommer til å passe. Den glinsende shortsen blir bare finere hver gang jeg ser på den! Og til sånn en pris. Eneste jeg er redd for er at den kanskje har litt sånn... skjørt-form? Bikinitoppen er søt og enkel og jeg trenger ny bikini, men jeg har egentlig nok overdeler, jeg trenger vel heller et helt sett, og jeg tør ikke kjøpe hvit underdel... Shortsen der oppe har jeg veldig lyst på, den er nesten der oppe med kappa. Eneste problemet er vel at på sånne shortser jeg har prøvd er 'selene' for lange, men denne ser egentlig ut som at jeg kunne bruke likevel? Kjolen under ser helt utrolig søt ut! Litt sommerlig, men jeg liker sommeren hele året, så det gjør kanskje ikke så mye. Shortsen under er stilig og praktisk. Og billig. Kan ikke si helt sikkert at den kommer til å passe perfekt, men er kanskje verdt det? Den brune lange kjolen synes jeg er helt fantastisk lekker, i hvert fall på lange, tynne, smekre modeller. Jeg håper jo at den kanskje hadde vært pen på meg også, men problemet er jo at jeg er så liten og lav at den sikkert kommer til å nå helt ned til gulvet og lengre enn det, og det er jo litt dumt. Når det gjelder nattkjolen har jeg hatt lyst på en nattkjole kjempelenge, og den der var fin! Blondetunikaen minner meg om en jeg pleier å låne hos mamma, men nå som jeg flytter er det litt vanskelig å fortsette med det, så jeg kunne gjerne tenkt meg en egen en. Det svarte skjørtet liker jeg veldig godt og kan godt se for meg meg selv med det, men spørsmålet er jo om jeg kommer til å få bruk for det... Paraplyen var rett og slett søt.
Hjelp meg!

(Ser ikke ut til at bildet kan trykkes på, så her kommer prisene:
Kappe 149
Kjole 159
Tunika 59
Bluse 59
Solbriller 49
Bluse 179
Shorts 70
Bikinitopp 49
Shorts 124,50
Kjole 149
Shorts 99
Kjole 149,50
Nattkjole 89,50
Tunika 129
Skjørt 149,50
Paraply 39)

7 kommentarer:

Camilla sa...

Bildet var veldig lite =P

Lise sa...

Hm, jeg vet >< skjønner ikke hvorfor man ikke kan trykke på det... Det gikk jo med de fotoene...

Maren n. sa...

Kjøp dette:
Kappe: 149
Kjole: 159
Bluse: 59
Shorts m/ seler: 124,50
Gul Tunika: 129
Og da er du på 620,50!
Beste jeg kunne komme opp med :P

Lise sa...

Jeei, takk :D Det så faktisk veldig bra ut ^^ Er veldig bestemt på kappe og shorts m/seler i hvert fall. Muuulig jeg vil bytte ut den svarte kjolen med den hvite + glinseshortsen...

Maren n. sa...

Hihi, okei. You do that! Hadde problemer med å velge ut, var for mye der altså xP
Hvor skal du flytte?

Lise sa...

Trøndertun vettu! :D

Maren n. sa...

Ja, stemme det! Blir bra det da :D