fredag 29. august 2008

Stuck

Jeg tenkte jeg skulle skrive om noe helt annet bare for å prøve å la være å klage hele tiden. Men vet du hva, jeg er så LEI at jeg mye heller vil klare. Jeg er fremdeles syk og er tydeligvis tilbake der hvor jeg startet hver eneste morgen! Derfor regner jeg jo med at jeg kommer til å være rimelig dårlig i morgen tidlig også, da hele resten av skolen reiser til byen og Munkholmen, mens jeg fremdeles sitter fast. I tillegg virker det som halve verden skal på Samfundet på kvelden, bortsett fra meg! Og jeg som hadde gledet meg så utrolig mye!
Dette er så kjedelig at jeg snart kommer til å gå helt bananas. Etter jeg har klart å spise den siste ritzkjeksa her skal jeg dusje, uansett hvor skjelven jeg er. For da klarer jeg å komme meg igjen til klokka seks da jeg SKAL på skolen for å se mange av danserne danse det de har lært mens jeg har vært stuck her.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Reise til byen =PP Da begynner det å bli ganske øde borti der. Kjedelig å være syk ja, ikke annet å gjøre enn å vente på å bli bra igjen... Men sikkert mye morsomt som skjer da og ^^

Lise sa...

Hihi, ja x)

Maria sa...

Jeg skal ikke på Samf heller, så da er det ikke såååå ille! Men jeg skal være full likevel, kanskje det kommer noen morsomme sprell her da;)

Lise sa...

*fnis* Bra Maria! Kom på Sanf neste helg :D