fredag 1. august 2008

Underholdende rydding

Nå sparte jeg faktisk det jeg skulle si så lenge at jeg glemte det. Jeg husket det helt opp til nå nettopp, men nå har jeg helt glemt hva det var.
For øyeblikket holder jeg nok en gang på å rydde rommet mitt. Eneste forskjellen jeg kan se denne gang er et det nå er litt plass på gulvet foran speilet, og en tom firkant på skrivepulten hvor jeg kan ha PCen, noe jeg egentlig aldri har, ettersom den er her med meg i senga. Jeg tenkte å rydde så innmari mye, og kanskje dekorere rommet mitt litt pent og vakkert, men det skjer selvfølgelig aldri. For litt siden la jeg søtt blomstrete sengetøy på sengen og skulle gjøre rommet mitt riktig sommerlig og koselig, men jeg kom ikke lenger enn dette. Det største problemet som gjør at jeg ikke får motivasjonen helt opp er nok at det ikke har riktige farger. Joda, veggene og hvite og møblene nøytrale, men jeg har en rød kontorstol. Det passet så fint med det røde, jeg har nemlig et par røde sengetrekk, og en masse røde liksomblomster strødd her og der. Men dette søte sengetrekket jeg fant nederst i en skuffe er hvitt med rosa, blågrønne og blågrå blomster, og det passer liksom ikke helt inn. Jeg har også et hvitt heklet teppe som min oldemor visstnok skal ha heklet, som for øyeblikket ligger gjemt under en masse klær. Men jeg skal nok rydde det fram. Jeg tenkte litt på å henge dette teppet pent over den røde kontorstolen, til tross for at det røde kommer til å synes gjennom maskene. Men egentlig så passer det så godt der der er nå. Altså når jeg har fått ryddet unna alle klærne. Nå ligger det over kurvene jeg har ekstra klær i, og der henger det faktisk veldig fint. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne stolen. Kanskje jeg bare skal gå tilbake til rødt sengetøy igjen, eller blåse i det, eller finne på noe lurt. Hva synes du?

Her er et bilde av vinter.

10 kommentarer:

Camilla sa...

Du må jo ikke ha bilde av vinter når det er sommer ute! Det er mot alle regler :O Humhum, det er jo litt koselig å rydde ^^ rommet mitt er fremdeles litt minimalistisk nå, har ikke kjøpt hyller og sånt siden det er for fint vær til å gå inne i butikker. Blir sikkert mange regnværsdager til å styre med det fremover allikevel.

Lise sa...

^^

Mia sa...

Du kan egentlig bare drite i alt og rydde når det blir høst.

Lise sa...

Men da flytter jeg jo! Så da er det liksom litt sent

Mia sa...

Da trenger du ikke å rydde i det hele tatt :D

Lise sa...

Hm, for en... tilfredsstillende tanke :D

Maria sa...

Mia er gud. Hun har alle de rette svarene!

Mia sa...

Ohyes!
Følg meg, mine disipler.
Jeg vet veien.


(Btw, I luvz Mr. Zebra - Tori Amos. Aldri hørt på Tori eller sangen før)

Maren n. sa...

du står på slalom, vi må dra til vassfjellet en gang :D

Lise sa...

Vet, den er fiiin :D

Maren, åh det hadd vært gøy! Men da må æ advar dæ å si at æ har aldri stått slalom før påska her :P Men æ vart proff ganske fort da =D E no på toppen av fjellet på bildet der ;)